Amazing Ads

Tagged Under: , , ,

Keberadaban Perempuan Melayu!

By: Fazrol Amer On: 2:52 AM
  • Share The Gag



  • Apa la nak jadi dengan perempuan sekarang?

    Sumber

    5 comments:

    1. alah...laki tu y duk kacau pompuan tu kot.

      ReplyDelete
    2. hye adila,

      saya rasa kalau ada lelaki yang kacau dia sekali pown tak perlu buat macam tue kowt!! buat tak tahu jer sudah ler. lelaki nie saja jer nak kacau wanita untuk tarik perhatian. Kalau kita buat tak tahu jer, dorang pown berhenti lah kacau.

      ReplyDelete
    3. haha.. yg duk mengacau pon satu.. sape soh amik gambar die.. kan daaa...

      ReplyDelete
    4. dia buat camtu sebab dia pakai helmet,muka dia dah cover dengan bizer tu..sebab tu dia selamba je..kalau gambar ni post satu malaysia pun dia tak kisah..yang susah owner moto tu je lahh..sebab plat tak cover.

      ReplyDelete